Harsimran doet mee aan Rollercoaster Run voor haar broertje Navi

Op 9 juli vindt Rollercoaster Run to Fight Cancer plaats. Deelnemers rennen 2 of 5 kilometer door Walibi en pakken tussendoor een aantal attracties. Zo ook Harsimran, die meerent om haar aan kanker overleden broertje Navi te eren. Samen met haar team, Team Navi, heeft ze al een enorm mooi bedrag opgehaald voor kankeronderzoek. Hieronder lees je meer over deze bijzondere Fighter. Wil jij Harsimran en Team Navi ook steunen, dan kan dat hier.

  • Vertel eens wat over jezelf

Mijn naam is Harsimran Kaur Singh en ik ben 23 jaar. Ik ben geboren en getogen in Nederland en heb ook een tijdje in India en Engeland gewoond. Ik woon in Purmerend in een leuke en familie-vriendelijke buurt. Verder studeer ik Toegepaste Psychologie. Mensen helpen maakt me gelukkig. In ons geloof, het Sikhisme, noemen we dat Sewa. Sewa betekent een onbaatzuchtige dienst verrichten.

  • Waarom ga je meedoen met Rollercoaster Run to Fight Cancer?

De reden dat ik mee wil doen aan Rollercoaster Run to Fight Cancer is omdat mijn broertje is overleden aan botkanker. Een van zijn wensen was om meer aandacht te geven aan kankerpatiënten. Ik wil graag zijn wens in vervulling laten gaan door mee te doen aan de Run. Het fonds is voor het onderzoek dat zich richt op immunotherapie. Iedere patiënt die chemotherapie krijgt, heeft te maken met een enorm laag immuunsysteem. Dit maakt de behandeling niet makkelijk en er komt veel bij kijken. Dit heeft mijn broertje ook meegemaakt en daarom wil ik in de toekomst graag andere kinderen helpen. Mijn broertje wilde voor zijn diagnose ook naar Walibi. Helaas is dat niet gebeurd, dus wil ik dit graag voor hem doen samen met onze familie en vrienden. Mijn broertje Navi stond heel sterk en positief in het leven, zelfs tot het einde. Ik wil dit vasthouden en op deze manier zijn legacy levend houden.

  • Wat is jouw motto?

Mijn motto is om de wensen van mijn broertje waar te maken. Dit is mijn eerste stap en ik hoop in de toekomst meer aan de maatschappij te kunnen bijdragen. Daarnaast hou ik vast aan de quote ‘’through selfless service, enternal peace is obtained’’. Door anderen zo goed mogelijk te helpen, maak ik niet alleen mezelf gelukkig, maar ook een ander. Zo vind ik mijn ruste en vrede.

  • Heb je tips voor het werven van fondsen?

Om geld in te zamelen, heb ik mijn beste vrienden en familieleden erbij betrokken. Ik heb elke groepschat de links doorgestuurd en veel op sociale media gepost. Ik realiseer me dat we enorm gesteund zijn door de mensen om ons heen. Navi heeft niet alleen een indruk achtergelaten op zijn familie en vrienden, maar ook op mensen die hij bijvoorbeeld maar één keer heeft ontmoet. Dat is dan duidelijk wat voor indruk hij heeft achtergelaten. En ik denk dat dit ook echt de reden is waarom we zo gesteund zijn voor dit evenement.

Wil jij Harsimran en Team Navi ook steunen, dan kan dat hier.

Last modified: 13 juni 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *