Succesvolle actie Smoel op de Stoel zet door

Na een succesvolle eerste editie van Smoel op de Stoel pakt Swim to Fight Cancer Achterhoek de actie vol trots over en slaat de handen ineen met De Graafschap en supportersvereniging SV Superboeren om op zondag 7 maart het Graafschap-stadion vol te hebben met ‘smoelen’.

Smoel op de Stoel – NAC stadion 1 februari

De actie Smoel op de Stoel is een ludieke actie om aandacht te vragen voor kanker en om geld op te halen om kankeronderzoek en preventie mogelijk te maken. Mensen kunnen een ‘smoel’ kopen voor op een stoel in het Graafschap-stadion tijdens de wedstrijd De Graafschap – FC Eindhoven op zondag 7 maart 2021. Deze ‘smoel’ is een foto van jezelf, een familielid of ander dierbaar persoon.

€16.500
Afgelopen december startte de actie Smoel op de Stoel voor het eerst in Breda. NAC Breda en Swim to Fight Cancer Breda sloegen de handen ineen om het stadion vol te krijgen met smoelen.
En met succes: met 1200 smoelen in het stadion is een bedrag van €16.500 opgebracht! Een bedrag wat enkel een tussenstand is, want in de aankomende dagen zal er een veiling plaatsvinden van de spelersshirts. Deze opbrengsten worden nog eens bij dit bedrag opgeteld. 

Doe ook mee
Een Smoel op de Stoel voor De Graafschap schaf je aan via www.smoelopdestoel.nl. De kosten voor één smoel bedragen €19,54. Een toepasselijk bedrag voor De Graafschap, want 1954 is het oprichtingsjaar van de club. Van dat bedrag gaat €15 via Stichting Fight cancer rechtstreeks naar KWF Kankerbestrijding ten bate van kankeronderzoek. De rest draagt bij aan de kosten die worden gemaakt om jouw foto van de website naar het stadion op een bord op de stoel te krijgen. Ook kun je een persoonlijke donatie toevoegen aan jouw bestelling. 

Klik hier om een jouw smoel(en) te reserveren.
Deze actie loopt tot en met maandag 1 maart 2021.

Last modified: 4 februari 2021

One Reply to “Succesvolle actie Smoel op de Stoel zet door”

  1. Pien schreef:

    Een heel leuke actie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *