NAC Breda en Swim Breda zetten kanker buitenspel.

Actie uitgelicht, Events, Nieuws

Swim to Fight cancer Breda en NAC Breda slaan de handen ineen om aandacht te vragen voor kanker. Samen gaan we de actie Smoel op de Stoel organiseren, waarbij een foto van jouw smoel (of van een dierbare, vriend of familielid) op een stoel in het NAC-stadion wordt geplaatst. Op maandag 1 februari 2021 speelt NAC Breda tegen Almere City FC en willen wij het gehele stadion vol krijgen met portretfoto’s. Zodat het stadion, ook in tijden van corona, weer eens vol kan zitten. Op deze manier vragen we aandacht voor kanker en voor al die mensen die nu met kanker te maken hebben. Met een Smoel op de Stoel steun je onderzoek naar kanker en zetten we samen kanker buitenspel!

Doe mee met Smoel op de Stoel!
Voor 15 euro heb je al een Smoel op de Stoel in het stadion. 11 euro hiervan gaat via Stichting Fight cancer rechtstreeks naar KWF Kankerbestrijding ten bate van kankeronderzoek en preventie. 
4 euro draagt bij aan de kosten die worden gemaakt om jouw foto van de website naar het stadion te krijgen. En wil je meer doneren, dat mag natuurlijk altijd. Wil jij ook een Smoel op de Stoel? Ga dan naar www.smoelopdestoel.nl.*

Onderzoek naar kanker blijft noodzakelijk!
Per jaar krijgen 118.000 mensen de diagnose kanker. In 2019 stierven ruim 45.000 mensen aan de gevolgen van kanker. Dagelijks overlijden nog steeds te veel mensen aan kanker. Door geld op te halen voor onderzoek dragen we bij aan het vergroten van de overlevingskansen van mensen met kanker. Door onderzoek ontdekken artsen kanker eerder in een vroeger stadium en kunnen ze daarbij ook effectievere behandelingen inzetten.

Ga nu naar www.smoelopdestoel.nl en zorg voor jouw aanwezigheid in het Rat Verlegh Stadion tijdens NAC – Almere City! 

De actieperiode loopt tot en met 24 januari 2021. 

Last modified: 1 februari 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *