De leukste Netflix tips voor februari

Lifestyle, Movies & Series

Ondanks dat het soms net lijkt alsof we Netflix al uitgespeeld hebben, worden er ook deze maand weer nieuwe toppers aan de lijst toegevoegd. Speciaal voor jou hebben we er 10 op een rijtje gezet.

HOMELAND (seizoen 8)
Voor velen onder ons een algemeen begrip. Na acht seizoenen houdt het helaas op. De laatste afleveringen zijn te zien vanaf 12 februari. In het slot moet spion Carrie Mathison, gespeeld door Claire Danes, bijkomen nadat zij maanden heeft vastgezeten in een Russische goelag. Ondanks de problemen die zij ondervindt van de martelingen in de goelag, vraagt haar mentor Saul Berenson (Mandy Patinkin) haar toch om te helpen bij het voeren van vredesonderhandelingen met de Taliban.

FIREFLY LANE
Tully en Kate ontmoetten elkaar op Firefly Lane toen ze meisjes waren. Na 30 jaar lief en leed zijn ze beste vriendinnen en onafscheidelijk. Gebaseerd op het gelijknamige engelse boek ‘Firefly Lane’ (In NL: ‘Wie naar de sterren grijpt’). Deze dramaserie is vanaf 3 februari te zien.

BURIED IN THE BERNARDS
In deze nieuwe realityserie volgen we de familie Bernard. Zij runnen samen een low-budget uitvaartcentrum en helpen nabestaanden met het afscheid van hun dierbaren. Dit gaat echter niet zonder slag of stoot, de familie is altijd aan het ruziën. Buried in the Bernards is te zien vanaf 12 februari.

THE CREW
Er is een nieuwe comedyserie in de lijsten van Netflix! Het verhaal gaat over een teamleider van een NASCAR-garage die overhoop ligt met technisch ingestelde millennials die zijn ingehuurd om het team te moderniseren. Gaat ze dit lukken? Je ziet het vanaf 15 februari.

LOVESTRUCK IN THE CITY
Als je fan bent van een modern liefdesverhaal is dit er één voor op je watchlist. Een gepassioneerde architect (gespeeld door Ji Chang-wook) wordt verliefd op een onafhankelijke vrouw na een verrassende strandromance. Hij start een zoektocht om deze vrouw terug te vinden in de straten van Seoul. Deze zoektocht is te volgen vanaf 23 februari.

HACHE
We hebben er even op moeten wachten, maar seizoen twee van deze misdaaddramaserie is te zien vanaf 5februari. Een spannend verhaal over Helena die de liefde en het vertrouwen wint van de leider van een heroïnekartel in Barcelona. De laatste aflevering van seizoen één eindigde in de wens van wraak voor Hache. Wij zijn benieuwd hoe dit afloopt.

JOHN WICK: CHAPTER 2
John Wick, onze misdadiger tevens hondenvriend. John Wick: Chapter 2 gaat over een eed uit zijn verleden die hem tegen zijn wil in een doelwit moet laten uitschakelen. Ook wordt hij verraden door zijn geldschieter waardoor John voor spannende confrontaties komt te staan. Chapter 2 is eindelijk te zien op Netflix vanaf 18 februari.

TO ALL THE BOYS: ALWAYS AND FOREVER
Het laatste jaar van de middelbare school staat centraal als Lara Jean terugkeert van een familiereis naar Korea en kiest waar ze gaat studeren, met of zonder Peter. Gebaseerd op de bestsellersreeks van Jenny Han. Deze bijna twee uur durende film is te zien vanaf 12 februari.

RED DOT
Scandinavië brengt ons al veel misdadige films en series, zoals Bron, Ditce en Sorjonen. Vanaf 11 februari is Red Dot te zien. Een spannende film over een jong stel met een kind op komst die tijdens een skitocht op de korrel wordt genomen door moordenaars.

ANIMALS ON THE LOOSE: A YOU VS. WILD MOVIE
Ga het interactieve avontuur aan met Bear Grylls. Wanneer wilde dieren ontsnappen uit het reservaat, ga jij samen met hem achter hen aan om hun leefgebied te beschermen. Voor welke opties kies jij?

Last modified: 4 maart 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *