De leukste Netflix tips voor April

Lifestyle, Movies & Series

Er komen weer heel leuke series en films aan. Laat de popcorn maar poppen en bingen maar!

Just Say Yes
Van de makers van F*ck de Liefde, is hier een nieuwe romantische comedy. En het is de allereerste Nederlandse romcom van Netflix. In Just Say Yes speelt Yolanthe Cabau de rol van Lotte. Lotte droomt haar hele leven al van haar ideale bruiloft, maar haar droom spat uiteen als haar aanstaande de trouwerij onverwacht afblaast. En dat is niet het enige waar Lotte mee moet dealen op liefdesgebied… Just Say Yes is te zien vanaf 2 april.

Prank Encounters (seizoen 2)
In deze comedyserie maakt Gaten Matarazzo (bekend van Stranger Things) zijn eigen prank show. Monsterlijke grappen en hilarische onthulling vullen deze candid-camerashow terwijl de ‘slachtoffers’ schitteren in hun eigen horrorfilm. Prank Encounters is te zien vanaf – hoe kan het ook anders – 1 april.

Worn Stories
Halen sommige kledingstukken bij jou leuke herinneringen op? Dan ben je niet de enige. In deze grappige, hartverwarmende en ontroerende mini-docu-serie vertellen verschillende mensen fascinerende verhalen rondom hun meest betekenisvolle kledingstukken. Te zien vanaf 1 april.

Shadow and Bone
In deze op een boek gebaseerde fantasyserie volgen we een jonge, vrouwelijke soldaat die een kracht onthult waarmee haar wereld kan worden verenigd. Seizoen 1 is vanaf 23 april te bekijken.

Madame Claude
De invloed van Madame Claude reikt in het Parijs van de jaren 60 nog verder dan de wereld van sekswerk. Totdat een welgestelde jonge vrouw de boel dreigt te veranderen. Een sensueel drama welke vanaf 2 april te zien is.

Zero (seizoen 1)
Een verlegen jongen die zich onzichtbaar voelt, ontwikkelt een bijzondere superkracht die de overhand krijgt als hij een groep vrienden leert kennen die de buurt wil redden. Alleen samen kunnen ze de buurt helpen. Liefde, dromen najagen en de kracht van vriendschap zijn de onderliggende onderwerpen van deze nieuwe serie die te zien is vanaf 21 april.

Bron: Netflix.com

Last modified: 16 maart 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *