Haal de Brabantse gastvrijheid in huis

Wie de Brabantse gastvrijheid graag in huis haalt, kan in dit boek allerlei handvaten vinden.

De geur van gastvrijheid staat bomvol gastvrije verhalen van 55 Brabantse ondernemende mensen. Korte verhalen met ieder een eigen touch. Van klein en verrassend, tot prominent aanwezig. Inspirerend zijn ze in ieder geval allemaal, met quotes die ervoor zorgen dat je in één keer door wil lezen.

Frans Goede (Efteling), Stefan Lanslots (AVEC), Monique Andersen (Forever Living Products) en Tanja Roosen (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) zijn slechts enkele ondernemers die in het boek hun verhaal vertellen.

“… dat magische gevoel heb ik ook met koffie. De geur van koffie is voor iedereen herkenbaar. Koffie is genieten, samen of alleen. Het breekt ijs en maakt sfeer, en zorgt ook vaak voor een moment van rust of ontspanning. Daarom is koffie voor mij, samen met een puntje versgebakken appeltaart, de geur van gastvrijheid”

Pascale Vugts is sinds 2010 eigenaar van Betiquette en dompelt zich onder in de gastvrijheid van organisaties. Na 25 jaar werkzaam te zijn geweest in de internationale hotellerie, vond ze het tijd om haar ervaringen in te zetten voor anderen. Naast haar passie voor gastvrijheid, zet zij zich ook in als vrijwilliger bij Fight cancer. Als projectleider organiseert zij de Bike & BBQ in Tilburg. Het eerstvolgende Bike & BBQ evenement in Tilburg vindt plaats in 2022.

Benieuwd wat het boek jou kan brengen? Je koopt ‘m hier voor slechts €18,50.

Last modified: 29 januari 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *