Fighter John komt in actie op Deine Festival

Op zaterdag 9 juli komt John Weel in actie voor Fight cancer. Tijdens Deine festival gaat hij met zijn actie Dance to Fight cancer geld ophalen voor baanbrekend kankeronderzoek. Hij doet dit door te gaan DJ’en bij een silent disco op een groot springkussen, waar bezoekers een donatie kunnen doen voor een koptelefoon. Wil jij John van tevoren alvast steunen, dan kan dat natuurlijk ook! Klik hier om naar zijn actiepagina te gaan en doe een donatie. Lees hieronder meer over deze bijzondere Fighter:

Mijn naam is John Weel, 41 jaar en vader van 2 prachtige dochters. In het dagelijks leven werk ik bij een bedrijf dat bloembollen bewaart voor bloemenkwekers en exporteurs. Daar heb ik de leiding van de expeditie. Daarnaast ben ik penningmeester van de biljartclub waar ik uiteraard ook zelf speel en houd ik me veel bezig met muziek. Ruim 20 jaar geleden ben ik begonnen als (hobby) dj, maar tijdens de coronapandemie ben ik ook begonnen zelf muziek te produceren. En nu kom ik in actie voor Fight cancer.

Ik kom in actie door op 9 juli tijdens het Deine Festival in Venhuizen een stage te hosten (er zijn nog kaarten!). Deze stage zal een silent disco springkussen worden, waar bezoekers voor een donatie toegang krijgen tot het springkussen, een koptelefoon op krijgen en zij daar “alles kunnen geven voor Fight cancer”, onder leiding van mijzelf en bevriende dj’s.

Ik ga deze actie doen omdat ik in december 2021 een van mijn beste vrienden ben verloren aan de gevolgen van kanker. Daarnaast heb ik zelf in 2020 ook de diagnose kanker gekregen en sta ik nog steeds onder controle van het AVL. Het is nog steeds ontzettend belangrijk om meer onderzoek te doen naar deze vreselijke ziekte. Elk leven wat gered kan worden met het geld wat we kunnen ophalen telt.

Mijn motto is sowieso “Without music, life would be a mistake”, maar ik zou het woord “music” ook heel goed kunnen veranderen in “my good friend Maikel”.

Last modified: 28 juni 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *