LoveLife Diner met Ramon Beuk

Events, Nieuws

De eettafel is niet simpelweg een plek om te eten, het is een plek van saamhorigheid en verbinding, want eten is liefde. Laat dit nu net het motto zijn van Ramon Beuk. Ramon zijn missie is om thuiskoken makkelijker, leuker en toegankelijker te maken voor iedereen. In zijn kookboek Wayooh!, dat iedereen die een LoveLife Diner organiseert kosteloos ontvangt, stimuleert Beuk je om je eigen creativiteit in te zetten om de lekkerste creaties klaar te maken.

Vier de mooiste vriendschappen en familiebanden en organiseer een LoveLife Diner. In plaats van een flesje wijn of een bos bloemen mee te nemen vraag je jouw gasten om een donatie te doen aan Fight cancer, waarmee baanbrekend kankeronderzoek gefinancierd wordt. 

Organiseer jouw LoveLife Diner veilig en verantwoord, volgens de op dat moment geldende maatregelen. Fight cancer zet zich in vóór de gezondheid van mensen, nooit ten koste van. 

Wanneer je een LoveLife Diner organiseert ontvang je kosteloos het kookboek Wayooh! van Ramon Beuk en maak je kans op leuke prijzen: onder andere een diner aan huis van Ramon Beuk, een Loetje dinerbon t.w.v. EUR 100 en een Deluxe Shared Dining Box van Brasserie van Dam.

Deel foto’s van jullie LoveLife Diner op social media met #LoveLifeDiner & tag @fightcancer.nl

Last modified: 24 januari 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *