Fighter in de spotlight: Frank Verhagen

Vandaag staat Frank Verhagen in de Spotlight. Hij is veelzijdig, energiek en een goede gesprekspartner. En daarnaast zet hij zich al jaren in voor Swim to Fight Cancer in de Achterhoek, wat zijn vrouw Margot Verhagen in 2017 heeft opgezet. Hij komt oorspronkelijk uit Assen, maar na een aantal omzwervingen is hij in Emmerich terechtgekomen. Hij werkt graag en houdt zich bezig met het verbeteren van energieverbruik van IT en Informatiebeveiliging. Hij wordt gelukkig van een lekkere ontspannende inspanning met het gezin, zoals zeilen en op vakantie gaan.

Swim to Fight Cancer Achterhoek
Al een aantal jaren is Frank betrokken bij het organiseren van de Swim in de Achterhoek. Frank: “Het spreekt mij en veel mensen aan, er zit enorm veel emotie en motivatie in zo’n event. Ook de bedrijven die er allemaal bij betrokken zijn en de verhalen… De vorige editie, in 2018, had ik net voor de Swim zelf een chemo afgerond, ik sta overal op die foto’s met kale kop maar heb wel gewoon kunnen zwemmen en dat allemaal maakte die Swim heel emotioneel en speciaal. En de 2021 editie leverde een geweldig recordbedrag op. In 2023 gaan we er weer nog eens flink tegenaan!”

Levensmotto
Frank heeft ook een levensmotto: “Work hard, play hard’, en ‘No fuck; no fun’. Misschien niet origineel, maar ze passen me prima.

Last modified: 19 januari 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *