Serietip: De K van Karlijn

Lifestyle, Movies & Series

Deze Nederlandse serie is sinds begin januari te volgen bij NET5, powered by Linda. Tjitske Reidinga, bekend van ‘Gooische Vrouwen’ en ‘Doris’, vervult de hoofdrol binnen deze komische dramaserie.

Trailer De K van Karlijn

Borstkanker
Karlijn leren we kennen als een levensgenieter. Ze is al zeventien jaar samen met Victor die zij heeft leren kennen op een vakantie. Victor vindt gezond leven ontzettend belangrijk, maar Karlijn neemt dat wat minder nauw. Ze kijkt tot diep in de nacht Netflix, zou dolgraag een paar kilo afvallen, maar kan geen ijs laten staan en er gaat niet vaak een dag voorbij zonder twee flinke bellen Pinot Grigio. Op een dag voelt Karlijn iets in haar borst waarna ze de diagnose borstkanker krijgt. Een heftige diagnose, die vooral Victor zwaar valt. Karlijn zelf is vooral vastberaden om haar leven niet door de ziekte te laten leiden. Daarom gaat ze dit zware traject aan op haar manier: met een enorme berg humor en ironie. De gedachte dat het wel eens fout af zou kunnen lopen, wil ze niet toelaten.

Meeslepend
Ondertussen is aflevering vijf al op televisie geweest en zitten wij wekelijks aan de buis gekluisterd. Indrukwekkend, humoristisch en meeslepend. En voor velen helaas ook heel herkenbaar.

De K van Karlijn is iedere woensdag te zien op NET5 om 20:30.

Bron: NET5 en Moviemeter.nl.

Last modified: 4 februari 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *