De leukste Netflix tips voor maart

Lifestyle, Movies & Series

Welke series en films heb jij op jouw kijklijst staan?

THE IRREGULARS
Fan van Sherlock Holmes? Dan is deze serie absoluut een toevoeging aan je kijklijst. In Victoriaans Londen vinden bovennatuurlijke misdaden plaat en een groep buitenbeentjes besluiten deze misdaden te onderzoeken voor dr. Watson en Sherlock Holmes. The Irregulars is te zien vanaf 26 maart.

MURDER AMONG THE MORMONS
In dit waargebeurde misdaadverhaal wordt hoog spel gespeeld met een dodelijke afloop die een wereldwijde kerk op zijn grondvesten doet schudden. Deze documentaire is nu te volgen.

WAFELTJE EN MOCHI
Eerder schreven wij al over deze ontzettend leuke en leerzame serie van Michelle Obama. De nieuwsgierige poppenvrienden Wafeltje en Mochi reizen de wereld rond om culinaire en culturele wonderen te ontdekken terwijl ze leren koken met verse ingrediënten. De avonturen van deze twee poppenvrienden zijn te zien vanaf 16 maart.

THE BLACKLIST (seizoen 7)
The Blacklist gaat op 14 maart verder op Netflix. Normaal gesproken verscheen er telkens in januari een nieuw seizoen op de streamingdienst, maar door corona was dit verlaat. Nu kunnen we eindelijk verder waar we gebleven waren… spannend!

YES DAY
Deze hartverwarmende familiecomedy is vanaf 12 maart te zien. Een moeder en een vader besluiten ‘ja’ te zeggen tegen de gekste wensen van hun kinderen op een dag vol avontuur. Uiteraard worden hier enkele basisregels voor gehanteerd, maar deze film zit vól leuke verrassingen.

WAT IS DAN LIEFDE
Je kan deze film in 2019 al in de bioscoop gezien hebben, maar eindelijk kunnen we ‘Wat Is Dan liefde’ ook zien vanaf onze eigen bank. Het verhaal gaat over twee echtscheidingsadvocaten (Elise Schaap en Maarten Heijmans) die strijden om een promotie op hun kantoor. Ze zijn elkaars tegenpolen, maar zodra zij samen moeten werken krijgt liefde een andere betekenis.

Bron: Netflix.com

Last modified: 5 maart 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *